2021 06 kosilo 00Še eno izmed mojih hitrih kosil, ko nimam veliko časa in si želim pripraviti karseda hranljiv obrok. Obrok, ki sem ga danes pripravila, je pripravljen v 20 minutah in je povsem enostaven za pripravo.

 

 


   

Proteinske palačinkeMoram rečt, da sem zelo dolgo iskala perfect recept za proteinske palačinke, torej palačinke brez moke in z visokim deležem beljakovin. in VOILA, našla sem idealen recept. Tale pancake je res tako mehka, puhasta, polnjena pa z jabolčno čežano s cejlonskim cimetom, zato ti odkrito povem, da je prava BOMBA norih okusov.


 

2021 06 skutini struklji 00Joj, ko pa pride beseda na skutne štruklje, pa jaz postanem takoj lačna. A veš tiste od naših babic, ki so jih po tradicionalnem receptu pripravljale ob nedeljah in so bile tako fantastičnega okusa, da si jih lahko zmazal 2 krožnika. No, jaz ti bom predstavila eno bolj fit verzijo teh štrukljev, ki so super okusa in jih lahko uživaš brez slabe vesti, saj vsebujejo minimalno maščob in polno kvalitetnih ogljikovih hidratov in beljakovin.


 

2021 06 morsko kosilo 00Zakaj vedno poudarjam, da je na naših krožnikih veliko premalo rib? Zato, ker so ribe izjemno bogate z visoko kakovostnimi beljakovinami, vsebujejo zdrave maščobe ter imajo nizek glikemični indeks. V bistvu so perfekten obrok .


   

uravnoteženeo kosilo"Nimam ideje kaj skuhat za kosilo". To je stavek, ki ga največkrat slišim od svojih vadečih, ko jim težim, naj si začnejo pripravljat zdrava kosila 😅 In kakšno sploh naj bi bilo 🤔zdravo kosilo? Takšno, ki vsebuje vsa potrebna makro hranila (OH, B in M) ter ima ravno pravo razmerje med njimi. Zato mora biti krožnik čimbolj uravnotežen ter barven! Če ti to uspe, potem ti zagotavljam, da nisi veliko zgrešila 🤠


 

skutni beljakovinski narastekTehle skutnih narastkov imaš celo morje med internetnimi recpeti, ampak njihov skupni problem je ta, da so zelo kalorični, saj je njihova glavna sestavian polnomastna skuta ☹️ Jaz sem zate recept pripravila z lahko (manj mastno) skuto in je zato obrok primeren za katerikoli obrok dneva. Da bi bil okus še boljši, sem mu dodala domače sušene kakije in je toppppp 👌👌👌

 


     

Kontakt

Osebno Trenerstvo Darja Močnik s.p
V Karlovce 33a
1261 Ljubljana-Dobrunje
Tel: 040 799 079 (Jaša)
Tel: 040 126 939 (Darja)

Prijava na novice

Instagram & Youtube

Youtube icon

 

Facebook

misli certifikat