2021 09 torta 01Če si ljubiteljica krem, potem bo tale recept idealen zate! Tale torta je sestavljena iz samih zdravih sestavin in ne boš mi verjela, če ti povem, da je to torta z nizko vsebnostjo OH.
Biskvit je iz lešnikove moke, krema pa je zares pregrešno dobra in sem jo med ustvarjanjem jedla kar z žlico 😁 Nekaj najboljšega pa je to, da se ne rabiš ustavit le pri enem kosu kot pri običajnih sladicah, ki so polne sladkorja in ostalih slabih sestavin.


   

2021 08 zajtrk 01Zakaj je zajtrk tako zelo pomemben? Ponoči ne jemo in tako postimo naše telo več kot osem ur. Ko vstanemo, preidemo iz stanja, ko smo porabili zelo malo energije, v stanje, ko nenadoma potrebujemo veliko energije. Zaloge glukoze so izpraznjene, potreba po energiji v možganih in mišicah se poveča. Energijo s takoi zagotovimo z zajtrkom, s katerim naj bi zaužili med 15 in 25 odstotki vse potrebne dnevne energije.

 

2021 08 smorn 01Priznajmo si, skoraj je verjetno ni med nami, ki ne bi marala domačega šmorna, tistega izpod rok naših babic, s takim puhasto mehkim testom, ravno prav sladkega in z domačo marmelado. Meni se že cedijo sline.
Ampak, da ne bo vse klasično (in kalorično), sem jaz zate pripravila šmorn malo drugače. Šmorn kot zdrav obrok. Kako?


 

2021 08 fit kosilo 01Večina ljudi ni ravno inovativnih pri pripravi kosila - testenine, rižote, meso in krompir, morda še kakšna ajdova kaša ter zelenjava, pa se že počasi konča. A pa veš kaj je ful pomembno pri pripravi kosila? Da predstavlja uravnotežen obrok, ki ga sestavljajo vsa makro hranila (OH, B in M). Prav tako je zelo pomembna količina ter prisotnost sveže zelenjave.

       

Kontakt

Osebno Trenerstvo Darja Močnik s.p
V Karlovce 33a
1261 Ljubljana-Dobrunje
Tel: 040 799 079 (Jaša)
Tel: 040 126 939 (Darja)

Prijava na novice

Instagram & Youtube

Youtube icon

 

Facebook

misli certifikat