biftekŽivljenje je prekratko, da ne bi uživali v gurmanskih okusih 🍽Tole kar vidiš na slikci, je lep primer popolnega gurmanskega krožnika zame - goveji biftek na posteljici rukole in pa majhen dodatek bučne kreme (bolj kot ne za dekoracijo 😁).

Ali veš kaj je skrivnost tega perfektnega krožnika🤔? Ne, ni odgovor bučna krema kot si morda najprej pomislila, najvačji challenge zame je speči popoln biftek 🙏


 

Tale kombinacija lososa in priloge res super paše skupaj, zato jo moraš poizkusiti. Poleg tega je jed zares enostavno pripraviti in ne terja veliko časa, ki je danes zelo dragocen, kajne?A ti tale recept na prvo žogo morda zveni preveč moderno, preveč divje al pa preveč odstopa od klasike? Ja morda imaš prav, ampak ti povem, da "trga gate", dobesedno 😝


     

2021 11 pudingDa ne boš vedno kupovala zdravih in predvsem nezdravih pudingov, ti tokrat olajšam delo in ti zaupam en super recept za super fit puding, ki ti lahko služi kot malica, posladek po kosilu ali pa obrok po treningu. Pa še super je, ker je recept res povsem enostaven in priprava ne terja veliko časa.


     

2021 09 roladaRecept, ki je pred teboj, je dejansko za vse ljubiteljice čokolade in čokoladnih peciv. Potrudila sem se, da bo boš res lahko posegla po tej sladici popolnoma brez slabe vesti, saj je popolnoma brez dodanih sladkorjev ter z ničnim deležem nezdravih maščob. Torej kaj praviš na sladkanje brez slabe vesti?


     

Kontakt

Osebno Trenerstvo Darja Močnik s.p
V Karlovce 33a
1261 Ljubljana-Dobrunje
Tel: 040 126 939 (Darja)

Prijava na novice

Instagram & Youtube

Youtube icon

 

Facebook

misli certifikat