Najina zgodba

 

o nama 01Verjetno ste se vsi v trenutku, ko ste prebrali ime najine strani, sprva začudili in se vprašali ali gre nemara spet za kakšno spletno reklamo...:) Če je bilo temu tako, potem je bil najin namen dosežen - vzbudila sva vašo pozornost ;) Čas je, da vam na kratko poveva kdo sploh sva, kaj počneva in zakaj sva se kar naenkrat pojavila na trgu s svojo Fit Formulo...:)

V zasebnem življenju sva srečno poročen par, ki ima dva prekrasna otročka. Darja je po poklicu diplomirana kozmetičarka, Jaša pa diplomirani pravnik, skupno pa nama je to, kar tudi predstavlja najina Fit Formula - oba ljubiva šport in to ljubezen sva nadgradila s študijem, leti treningov ter prakse in postala sva licencirana AFP (Association Fitness Professionals predstavlja vodilno izobraževalno organizacijo na področju osebnega trenerstva v Republiki Sloveniji in svetu, ki je priznana in akreditirana s strani številnih organov oziroma organizacij, kot so npr. Ministrstvo RS za izobraževanje, znanost in šport, Olimpijski komite Slovenije, European Register of exercise Professionals, ipd.) osebna trenerja. Imela sva to srečo in možnost, da sva se učila od najboljših strokovnjakov na področju osebnega trenerstva in fitnes industrije, saj gre za ljudi, ki imajo vrsto let prakse, nešteto zgodb zadovoljnih strank ter željo, da svoje znanje in izkušnje prenesejo na nove generacije. Morda je bila najina prednost tudi ta, da sva že vrsto let vpeta v šport, tako ali drugače.

Darja jasa trebusnjakiS Fit Formulo predstavljava optimalen koncept osebnega trenerstva. Zmes mladosti, različnih osebnosti, percepcij, predvsem pa bogatih izkušenj sva združila v celoto in skupno pri odločitvi, da stopiva na samostojno pot osebnega trenerstva nama je bilo zgolj eno, in sicer, da skušava do izpolnitve ciljev pomagati tudi vam. Najina želja je predvsem ta, da svojim strankam omogočiva strokoven in varen trening, ki bo zanje pomenil dolgoročno prevencijo pred različnimi zdravstvenimi težavami, ob tem pa seveda ne zanemarjava niti estetske komponente, za katero se zavedava, da je v današnjem svetu še kako pomembna. Zavedava se, da je v današnjem življenjskem tempu težko najti čas zase, zato so najine vadbe zasnovane tako, da vam bodo vzele največ 1 uro vašega časa in to zgolj 2x v tednu, a rezultati bodo izjemni. In verjetno vas zdaj že močno zanima kakšna je najina Fit Formula? Recept zanjo vam bova razkrila takoj, ko naju kontaktirate in morda boste prav vi postali njen produkt in v tem primeru vam garantirava zgolj eno - ne bo vam žal.

Se vidimo,

Darja&Jaša ;)


Instagram & Youtube

Youtube icon

 

Facebook

Prijava na novice

misli certifikat