FIT ČOKOLADNA KAŠA

Pa, da ti iskreno povem, tale kašica ni samo božanskega okusa, ampak je tut noro zdrava in ima super hranilno vrednost. Vsebuje namreč kompleksne OH in ful veliko beljakovin.
 
fit čokoladna kaša
 
Jaz si jo najraje pripravim za zajtrk, da malo razbijem monotonost enakih zajtrkov, ampak dejansko je primerna tudi za malico, ker vsebuje izvrstna hranila. Le zvečer se jo skušaj izogibati, ker naše telo v večernih urah ne potrebuje več OH, pač pa predvsem beljakovine.
 
Vse, kar potrebuješ za tole noro dobro kašico, je cca. 2 dcl mleka (jaz najraje uporabim ovsenega brez dodanih sladkorjev), 1 skodelico fino mletih ovsenih kosmičev, proteine v prahu (poljuben okus, ki ga imaš najraje), kakav v prahu (seveda brez dodanega sladkorja) in cimet (zadnjič sem kupila cejlonski cimet in je noro dobrega okusa in da super aromo, zelo priporočam)
 
Ovseno mleko segreješ do vretja, malo pred vretjem dodaš ovsene kosmiče in stalno mešaš, da se ne prismodijo. Po cca. 4 minutah dodaš 1 merico beljakovin v prahu, mešaš še 3-4 minute ter dodaš še kakav in na koncu cimet.
 
Sama sem na vrhu dodala še jagodke, ti pa sama izberi kako si boš okrasila svoj zdrav začetek dneva.

Mnenja in ocene

Še ni ocenjeno

Instagram & Youtube

Youtube icon

 

Facebook

Prijava na novice

misli certifikat