FF po porodu - nadaljevalni PLUS

FF po porodu - nadaljevalni PLUS

99,00 €
89,90 €
Privarčujete: -9,10 € (9%)

Nadaljevalni program za mamice po porodu, ki želijo izgubiti maščobne zaloge, pridobljene v nosečnosti. Večji poudarek daje pridobivanju mišične moči in izgubi zalog, program pa je večstopenjski

info_outline Celoten opis

Program vključuje:

 • ✔️ strokovno zasnovan večmesečni program vadbe za mamice po porodu,
 • ✔️ vadbo, razdeljeno po tedenskih in mesečnih sklopih (intenzivnost je prilagojena doseženi stopnji, kar omogoča optimalni napredek),
 • ✔️ celovito strukturo vadbe (ogrevanje, dinamični razteg, glavni del vadbe in razteg),
 • ✔️ ekskluzivno: 2x Yoga Flow
 • ✔️ e-knjižico "Zbirka zdravih zajtrkov in malic",
 • ✔️ e-knjižico "Zbirka zdravih kosil in večerij",
 • ✔️ naslednje strokovne video vsebine:
  - aktivacija transversus abdominis,
  - pravilno rokovanje po porodu (1. in 2. del),
  - trebušno dihanje,
  - diastaza rectusa,
  - umirimo hormone po porodu,
 • ✔️ program vadbe, popolnoma prilagojen telesnim specifikam mamic po porodu,
 • ✔️ možnost ogleda videov kjerkoli in kadarkoli,
 • ✔️ stalno strokovno podporo in svetovanje preko elektronske pošte ali telefona,
 • ✔️ 2x online coaching za posamezni del programa (trening v živo),
 • ✔️ 2x modifikacija vaj za posamezno stopnjo programa (skupno 6 modifikacij),
 • ✔️ 2x mesečno individualno svetovanje v zvezi s programom.

Več o programu

sanjska postava 002

Gre za online program vadbe, ki je posebej zasnovan za mamice po porodu, in sicer na način, da lahko mamica brez, da bi obiskovala fitnes center, z najino strokovno podporo pride do svoje sanjske postave. V današnjem času je pojem sanjske postave vse prevečkrat idealiziran, IG in FB slike popolnih teles žensk po porodu dobesedno obvladujejo internet, praktično vse okrog nas pa lahko najdemo »nasvete kako po porodu priti do sanjske postave«. V poplavi informacij je stranka povečini zavedena in slepo sledi določenim marketinškim prijemom, zaradi česar se odloči za treninge, ki nimajo strokovne podlage in niso prilagojeni poporodnemu obdobju, vse to pa lahko rezultira tako v poškodbah kot tudi v nezadovoljstvu z rezultati treningov. Zato mamicam po porodu v tem naprednejšem programu ponujava Fit Formulo, ki vas bo pripeljala do vaše sanjske postave. Program treningov je zasnovan tako, da je razdeljen na več tedenskih oziroma sklopov, in sicer na način, da se kompleksnost izbranih vaj in njihova intenzivnost iz meseca v mesec povečujeta. V sklopu treningov vas bova naučila pravilne tehnike izvedbe vaj za celotno telo. Ne bo torej poudarek zgolj na »zadnjici, nogah in trebuhu« kot je to praksa podobnih programov, pač bo šlo za skrbno izbrano kombinacijo vaj za različne mišične skupine, ki jih boste s treningom krepile. Telo, še posebno po porodu, je potrebno krepiti kot celoto in iz njega narediti funkcionalno celoto, ob tem pa še estetski rezultat. Tovrstni online program vadbe so preizkusile že številne najine stranke, njihovi rezultati pa so bili izvrstni. Darja je program preizkusila na sebi, in z njim dosegla perfektne rezultate, in to dvema porodoma navkljub.

sanjska postava 01

Kako poteka?

Zavedava se, da v današnjem času, ob prehitrem življenjskem tempu in vsem vsakodnevnim obveznostim, večina mladih mamic enostavno časovno ne zmore osebno obiskovati treningov, zato je najin online program vadbe prava rešitev prav za vse mamice po porodu, ki želijo v nekaj mesecih priti do svoje sanjske postave in so že na višji stopnji telesne pripravljenosti kot je predvidena za osnovni program po porodu. Program poteka tako, da vam Darja podrobno razloži princip treninga, nato pa gre z vami skozi posamezne vaje po posameznih sklopih, in sicer na takšen način, da bo vsaka izmed vas osvojila pravilno in varno  tehniko izvedbe posameznih vaj, kar vam bo omogočilo kakovostno izvajanje treningov kar v udobju svojega doma. 

Program ima več delov:

1. FUNKCIONALNO OGREVANJE: predstavlja pomemben del treninga, saj se z njegovo pomočjo telo pripravi na zahteven trenažni proces, s čimer se prepreči morebitne poškodbe pri izvajanju posameznih vaj, hkrati pa ogreto telo pomeni večji učinek treninga. Je enakovreden del treninga in predstavlja njegov obvezen del.

2. MESEČNI TRENINGI: delijo se na 2 težavnostni stopnji. 1. stopnja je po intenzivnosti lažja, 2. stopnja pa vključuje že dosti bolj kompleksen in intezniven trening, ki je primeren za mamice, ki so že dovolj dobro telesno pripravljene za večje napore in bolj kompleksne vaje.

3. TEDENSKI TRENINGI: za večjo raznolikost in kakovost vadbe so dodani treningi po tednih, ki se jih lahko lotite na način, da jih lahko izvajate dodatno k mesečnim treningom ali samostojno po končani posameznem mesečnem treningu. Vsekakor so treningi po tednih dodana vrednost, saj vsebujejo kompleksne vaje in so zasnovani k hitrejšemu oblikovanju postave mamic.

4. FUNKCIONALNI RAZTEG: predstavlja enakovreden in zelo pomemben del treningov, ki ga večina populacije neupravičeno zanemarja, saj je razteg pomemben za to, da se ohrani zdrava struktura mišic, poveča gibljivost in funkcionalnost telesa, hkrati pa se s pomočjo raztega pripomore k hitrejši regeneraciji po samem treningu. Je obvezen del samega treninga.

Bo program primeren zame?

Gre za naprednejši program vadbe, ki bo mamicam po porodu omogočal izoblikovanje sanjske postave. Primeren je za vse mamice po porodu, ki bi želele nekaj več kot le osnovne vaje po porodu in ki želijo več poudarka tudi na vizualnih rezultatih. POGOJ, da mamica po porodu izvaja vaje po tem programu je OPRAVLJEN OSNOVNI PROGRAM FIT FORMULA PO PORODU (ZDRAVA MAMICA). Program je razdeljen na več stopenj zahtevnosti, ki omogočajo optimalen napredek, saj je vsaka stopnja prilagojena stopnji pripravljenosti posameznice. V kolikor imate določene omejitve z zdravstvenega vidika, naju prosim kontaktirajte in dogovorili se bomo za individualni sestanek na brezplačni kavi, kjer bova vaš primer podrobno preučila in dogovorili se bomo kako naprej.

Bo program učinkoval tudi na meni?

Gre za skrbno načrtovan naprednejši online program za mamice po porodu, ki temelji na najinem obsežnem strokovnem znanju in praktičnih izkušnjah, program pa je preizkusilo že ogromno mamic po porodu, ki so bile nad njim navdušene. Razdeljenost programa vadbe na mesečne sklope je za mamice po porodu, ki šele lovijo pravo telesno formo, ključna pri omogočanju postopnega napredka, ki je ključen v doseganju ciljev za mamice po porodu. Zahtevnost programa bo višja z vsakim sklopom, kar predstavlja tudi dodatno motivacijo. S pomočjo programa bodo lahko mamice po porodu okrepile mišice celega telesa do te mere, da se bo vidno izboljšala funkcionalnost vašega telesa, moč, gibljivost, koordinacija, kar je morda za vas ta trenutek najbolj pomembno pa je, da bodo tudi vidni tudi vizualni rezultati treningov. Poleg krepitve mišic boste s pomočjo najinega programa vadbe tudi vidno napredovale v stopnji fizične kondicije. Da bo rezultat še optimalnejši, pa bova v okviru najine Fit Formule dajala tudi osnovne nasvete glede prehrane. Pridi, da se spoznamo in skupaj treniramo – nad rezultati boš navdušena.


Fit Formula po porodu - nadaljevalni PLUS

 • ✔️ strokovno zasnovan večmesečni program vadbe za mamice po porodu,Polish 20191113 131721074
 • ✔️ vadba, razdeljena po tedenskih in mesečnih sklopih (intenzivnost je prilagojena doseženi stopnji, kar omogoča optimalni napredek),
 • ✔️ celovita struktura vadbe (ogrevanje, dinamični razteg, glavni del vadbe in razteg),
 • ✔️ ekskluzivno: 2x Yoga Flow
 • ✔️ e-knjižica "Zbirka zdravih zajtrkov in malic",
 • ✔️ e-knjižica "Zbirka zdravih kosil in večerij",
 • ✔️ naslednje strokovne video vsebine:
  - aktivacija transversus abdominis,
  - pravilno rokovanje po porodu (1. in 2. del),
  - trebušno dihanje,
  - diastaza rectusa,
  - umirimo hormone po porodu,
 • ✔️ program vadbe, popolnoma prilagojen telesnim specifikam mamic po porodu,
 • ✔️ možnost ogleda videov kjerkoli in kadarkoli,
 • ✔️ stalna strokovna podpora in svetovanje preko elektronske pošte ali telefona,
 • ✔️ 2x online coaching za posamezni del programa (trening v živo),
 • ✔️ 2x modifikacija vaj za posamezno stopnjo programa (skupno 6 modifikacij),
 • ✔️ 2x mesečno individualno svetovanje v zvezi s programom.

naroci

 

Mnenja in ocene

Še ni ocenjeno

Kontakt

Osebno Trenerstvo Darja Močnik s.p
V Karlovce 33a
1261 Ljubljana-Dobrunje
Tel: 040 799 079 (Jaša)
Tel: 040 126 939 (Darja)

Prijava na novice

Instagram & Youtube

Youtube icon

 

Facebook

misli certifikat