POMEMBNA STA TRUD IN VOLJA, NE PA GENETIKA

Velikrat slišim od svojih strank ali pa znancev, prijateljev "Darja, kaj bi jaz dala za tako postavo kot jo imaš ti". Moj odgovor pa je, da ni vse v genetiki, ampak predvsem v vloženem trudu, ki se ti dolgoročno res krepko obrestuje????.

575782024 960x1280

Moje poslanstvo je ženske ozaveščati kako hudičevo pomembno je, da skrbijo za svoje telo, pa tudi tistim, ki se jim to zdi najprej nepomembno, pridejo čez nekaj časa do mene in mi rečejo "Darja, prav si imela, ful se bolš počutm, nimam več težav ...". In potem je Darja pomirjena in si reče, da je 1. cilj dosežen ????

Pa da se ne razumemo narobe, ni vse v 6 packu in izklesanem telesu ali pa v sekiranju za par maščobnih zavesic na trebuhu, ki so odveč, gre predvsem za to, da hočem, da moje vadeče (s katerimi mimogrede delam najrajši na svetu❤️) pridejo do spoznanja, kaj jim lahko da pravilna vadba. Zakaj vedno poudarjam "pravilna" vadba? Zato, ker je okoli mene vse polno šarlatanov, ki prodajajo meglo in neznanje ter za to še dobro pokasirajo ????. Ampak sem se že sprijaznila, da bodo ti, ne glede na moj trud, vedno ostali in preživeli, ker smo ljudje res hudičevo naivni ????.

Ampak neki pa lahko naredim - še bolj se bom trudila, izpopolnjevala, dograjevala svoje znanje ter črpala iz izkušenj mojih zlatih vadečih, da bom še boljša in bom vsem, ki sodelujejo z mano, lahko še bolj pomagala ????! In res, drage moje, ne obremenjujte se z idealnimi predstavami, kako naj bi vaše telo zgledalo, ampak naredite ključno spremembo - odločite se, da svojemu telesu nekaj daste in to vam bo z obrestmi vrnilo nazaj čez čas. To je moja obljuba vsem, ki me spremljate ????‍♀️

Ampak res ne pozabit - kvaliteta je vedno pred kvantiteto!


Mnenja in ocene

Še ni ocenjeno

Instagram & Youtube

Youtube icon

 

Facebook

Prijava na novice

misli certifikat