KAKO SHUJŠATI BREZ, DA BI DVIGNILI RIT?????

Večina ljudi, ki jih poznam, nekako ni zadovoljnih s svojim izgledom. Večina izmed teh (sploh ženske populacije) bi raje imelo kakšen kilogram manj, pa pri misiji "Kako shujšati" delajo zelooo veliko napako. Velika večina želi namreč shujšati kar iz kavča v dnevni sobi in se zatekajo k raznim "čudežnim" preparatom za hujšanje, za katere proizvajalci (sumljivega porekla) jamčijo, da bodo začetek njihove poti k izgubi kilogramov. In kar se ljudem zdi najboljše? Da jim za izgubo kilogramov ne bo potrebno prav nič narediti! Verjetno mi ni treba posebej poudarjati, da je to ena največjih laži, ki je produkt današnjega invazivnega marketinga ter zavajajočih medijev). Kar je najbolj žalostno pa je to, da se vse več ljudi zateka k takšnim "instant" in tudi za zdravje škodljivim nasvetom oz. produktom.

IMG 20190817 083257 768x1024

Na žalost so naši možgani spogramirani tako, da nas "kupi" že vsak malo bolj prepričljiv oglas, predvsem pa iz leta v leto bolj opažam, da vse manj uporabljamo kmečko pamet, ki je krasila pretekle generacije. In povečini je prav ta najboljša smernica za pot k pravilni izbiri. Kako namreč lahko pričakujete, da boste izgubili težo, če za to niste pripravljeni prav ničesar narediti? To je približno tako kot bi sedeli doma na kavču, zobali čips in čakali, da boste s tem zaslužili denar, ker vam je nekdo v oglasu pač rekel, da to počnite, če želite zaslužiti. To, da se poslužite preparata, ki naj bi pomagal pri hujšanje, zame pomeni še manj kot da niste naredili ničesar. Ne samo, da takšna tabletka ne bo imela nikakršnega efekta (tudi placebo v tem primeru seveda ne deluje), ste se kdaj morda vprašali po sestavinah takšne tabletke? Imate dovolj znanja, da veste katere sestavine so zdravju neoporočne in katere so zdravju škodljive? Ste kdaj preverjali proizvajalce takšnih preparatov? Verjetno vsi, ki so so kadarkkoli zatekali k uporabi takšnih izdelkov za "hujšanje", na to niso niti pomislili. Pa bi morali. Enostavno zato, ker nam zdravja nihče ne more povrniti, pa tudi zato, ker trdo delamo, da zaslužimo denar in nam najbrž ni v interesu, da ga dobesedno mečemo skozi okno.

Point te objave je, da vam vsem, ki niste zadovoljni s svojo telesno težo, polagam na srce - uporabite "kmečko pamet" s katero boste tudi sami prišli do zaključka, da se "brez muje še čevelj ne obuje". Torej recept za hujšanje - GIBANJE + SPREMEMBA ŽIVLJENJSKEGA SLOGA. In ker je večina laikov - vprašaj strokovnjaka - gotovo boljša izbira kot pa tablete za hujšanje.


Mnenja in ocene

Še ni ocenjeno

Instagram & Youtube

Youtube icon

 

Facebook

Prijava na novice

misli certifikat